POČETNA USLUGE REFERENCE PARTNERI CENA KONTAKT
 

Priča iz naroda o optimizaciji sajta

Bili komšije Mujo i Haso. Obojica su se bavili recimo izradom suvenira od drveta. Ali su se posvadjali i svako radi samostalno. Naravno u ovim modernim vremenima obojica odlučili da će napraviti sajt koji će promovisati njihove drvene suvenire.

Mujo je nešto čuo o optimizaciji sajta. Pre nego što se odlučio za firmu, upisao je "optimizacija sajta" u Google i firme koje su se našle na vrhu, očigledno se razumeju u svoj zanat.

Dok Haso ne želeći da potroši previše na sajt, on zamoli klinca iz komšiluka da mu jeftino sklepa neku prezentaciju. Igrom slučaja klinac ima dara za dizajn i on odradi posao uradivši prelep sajt pun animacije i koji kakvih flash efekata.

Rezultat je da sad Haso čiji je sajt uradio klinac iz komšiluka izgleda mnogo atraktivnije od Mujinog sajta.

Ali - nakon mesec dana Mujo proda dvadeset puta više drvenih suvenira od Hase. Zašto? Jer on ima sajt koji je na vrhu rezultata pretrage za reči kao što su "drveni suveniri" ili "suveniri od drveta". Od onda Mujo otkupljuje od Hase suvenire i prodaje za duplo veću cenu.

Čiča miča gotova priča. Kao iz svake priče iz naroda, i iz ove se treba izvući pouka :-)

 

Cena optimizacije - zatražite ponudu

Cena optimizacije može jako da varira i nismo u mogućnosti da damo opštu cenu. Popunjavanjem formulara možete zatražiti ponudu za cenu optimizacije vašeg postojećeg ili izradu novoga sajta. Što više podataka nam date na raspolaganje, tim će naša procena cene će biti preciznija.

Popunite formular za upit usluge ovde.

Copyright © 2009 www.optimizacija sajta.net, All rights reserved. Linkovi